Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان قزوین گفت:‌ ورود کالاهای چینی ارزان‌قیمت جای محصولات صنایع دستی ایرانی را تنگ کرده و بازار صنایع دستی ما را تهدید می‌کند. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۷ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

سید میثم حصاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزویناظهار داشت:‌ بیش از محصولات ساخته دست چینی‌ها، یک سری از محصولات کم‌ارزش و سرگرم‌کننده که به روشی کاملاً صنعتی و در تیراژ بالا تولید می‌شوند، به کشور ما آمده‌اند که هر کدام از آنها جا را برای یک یا چند محصول صنایع دستی داخلی تنگ می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کالاهای دست‌ساز ایرانی به دلیل کیفیت بالاتر و هزینه تمام شده برای تولید‌کننده آن قیمت بالاتری در مقایسه با مصنوعات چینی دارند، گفت: متاسفانه خریدار ایرانی حتی اگر از نظر مالی وضعیت مناسبی داشته باشد، به علت ارزان‌تر بودن کالای چینی رو به خرید آن می‌آورد و به همین خاطر دست هنرمند ایرانی خالی می‌ماند.

حصاری با یادآوری نقش رسانه‌ها در حمایت از تولیدات داخلی صنایع دستی افزود: رسانه‌ّهای مختلف ما باید مرتب به مردم یادآور شوند که با خرید هر کالای چینی به جای محصول ایرانی، بازار چین در ایران تقویت خواهد شد و به بیکار شدن هنرمندان صنایع دستی کشور منجر خواهد شد.

وی ادامه داد: در این صورت شاید مردم ما دیگر به این راحتی محصولات بی‌کیفیت و کم ارزش چینی را به صرف ارزان بودن بر کالاهای دستی تولید داخل ترجیح ندهند و بودجه خود را معطوف به تهیه آثار صنایع دستی ایرانی کنند.

این مقام مسئول با اشاره به نقش مخرب دلالان و واسطه‌ها در صنایع دستی ایران، به ویژه قزوین تصریح کرد: آنچه مشخص است یک دلال کالای دست‌ساز را از هنرمند آن بسیار ارزان‌تر از آن قیمتی می‌خرد که بعداً خودش به مغازه‌دار یا مستقیماً به فروش می‌رساند و این مسئله سبب می‌شود، هنرمندان صنایع دستی و کسانی که از این راه معیشت خود را تامین می‌کنند به رغم داشتن توانایی‌هایی بالا و زحمات فراوانی که می‌کشند، همواره وضعیت مالی بی‌ثباتی داشته باشند.

حصاری با ذکر اینکه معضل دلالی در برخی صنایع دستی مانند قالی و گلیم‌بافی بیشتر به چشم می‌خورد، اضافه کرد: این معضل صاحبان مشاغل یادشده را تضعیف کرده و سبب می‌شود آنها به دلیل بنیه مالی ضعیف و نداشتن سرمایه در گردش و نقدینگی نتوانند شغل خود را توسعه بدهند و از ظرفیت‌های اقتصادی کامل آن بهره‌برداری کنند.

انتهای پیام/ ز

R7541/P/S6,63/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سازمان میراث فرهنگی قاچاق کالا قاچاق

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان میراث فرهنگی قاچاق کالا قاچاق سازمان میراث فرهنگی قاچاق کالا قاچاق صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۳۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران اظهار کرد: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۳ میلیارد و ۵۷۷ میلیون دلار و برای خدمات ۱۵۰ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات یک میلیارد و ۶۴ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

وی افزود: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و ۲۶۹ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۱۹۱ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۶۳۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۳۶۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۲۶۱ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۲۲۶ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۳۳ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۳۱۳، ۴۳، ۲۴۵، ۱۴۱ و ۷ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز ۱۸ اردیبهشت سال جاری دریافت کرده‌اند.

بالسینی همچنین اعلام کرد: یک میلیارد و ۸۵۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۳۱۵ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

بر اساس اعلام بانک مرکزی، وی بیان کرد: تاکنون بیست و چهار حراج شمش طلا در این مرکز انجام شده و در مجموع نیز بیش از ۳.۵ تن طلا به فروش رسیده است. در آخرین حراج از مجموع ۴۱۰ کیلوگرم طلای عرضه شده ۳۱۹ کیلو گرم با میانگین قیمت ۴ میلیارد و ۴۴۳ میلیون تومان به فروش رسید.

کد خبر 6100779

دیگر خبرها

  • خودروهای باکیفیت صفر کیلومتری که با قیمت چینی‌های بازار ایران می‌شود خرید، البته در خارج/عکس
  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ ارزان‌ترین سواری داخلی چند؟
  • کد تخفیف اکالا؛ خرید ارزان با ارسال رایگان
  • استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • شهرستان بروجن میزبان نخستین جشنواره اقوام و سنن ایرانی
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن