Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک کارشناس اقتصادی گفت: مالیات مشکلات بودجه‌ای کشور را کمتر می‌کند و راهکار‌هایی مثل کالا برگ‌ها و کوپن برای کنترل قیمت‌ها مفید است و نقدینگی را افزایش نمی‌دهند. تاریخ انتشار: 11:42 - 30 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۳۰۰۹۶

خبرگزاری میزان - ایلنا نوشت: ابراهیم رزاقی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی دولتی در زمینه توزیع کالای ارزان قیمت در جامعه اظهار داشت: متاسفانه حتی با وجود پیش‌بینی کسری بودجه و افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی، دولت تصور می‌کند که چیزی به نام مالیات نباید وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیراً نیز صحبت از منتفی بودن مالیات بر عایدی سرمایه شده است. درحالی که در خیلی از کشور‌ها مشکلات بودجه‌ای از طریق مالیات مرتفع می‌شود.

کارشناس اقتصادی افزود: در خیلی از موارد، اعطای تسهیلات بانکی واقعاً منجر به اشتغال نمی‌شود. این است که تنها دولت به دنبال راهکار‌هایی است که پول را از دست مردم در بیاورد و مشکلات خود را به صورت مقطعی حل کند. این راهکار‌ها اغلب کوتاه مدت هستند.

وی تصریح کرد: این مسئله موجب تورم‌های بالای ۳۰ درصد در اقتصاد ایران شده است. وقتی تورم بالا می‌رود، بخش اعظم جامعه قادر نخواهند بود که زندگی خود را تامین کنند. جمعیت این افراد شامل ۲۴ میلیون شاغل و اعضای خانواده این شاغلان است که جمعیت بزرگی از کشور را شامل می‌شود.

وی با اشاره به نقش کوپن در زمان جنگ گفت: در دوران جنگ تلاش دولت برای کنترل قیمت‌ها صرفا از طریق کالا برگ نبوده است. بلکه تعاونی‌ها نیز در کنار این سیاست، فعال بوده‌اند. در صنعت کشاورزی و فعالیت‌های خدماتی این تعاونی‌ها گسترده‌تر هم بودند. یکی از مزیت‌های تعاونی‌ها این است که به دنبال حداکثر سود نیستند و بر اساس سود همه اعضا بنا شده بود. تعاونی‌ها کمتر خام فروشی می‌کنند.

وی تصریح کرد: الان سیستم یارانه‌پردازی از محتوا تهی شده است. هم مبلغ آن پایین است و هم افراد به درستی شناسایی نشده‌اند. فایده کارت‌های اعتباری، کالابرگ‌ها یا کوپن‌ها این است که نقدینگی را افزایش نمی‌دهند، اما باعث می‌شوند که اقتصاد کشور زنده شود. تولیدکننده کالا را برای مردم تولید می‌کند. اما مردم پول ندارند، آن را بخرند. دولت جنگ خودش مسئولیت توزیع کالا را به عهده می‌گرفت و سودی هم برنمی‌داشت. دولت باید دغدغه رفاهیات جامعه را داشته باشد، همچنین کمیته امداد باید سعی کند تا شرایطی را فراهم کند که اقشار آسیب‌پذیر خودشان تولیدکننده شوند.

بیشتر بخوانید: زمان انتخاب روش مستقیم سهام عدالت تمدید شد

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کارت اعتباری اخبار اقتصادی تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۷۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پلیس هرمزگان سردار علی اکبر جاویدان در تشریح این خبر بیان داشت: طرح ضربتی مقابله با قاچاق کالا و سوخت با هدف جلو گیری از هدر رفت سرمایه ملی، در سطح حوزه شهرستان بندرعباس اجرا شد.

وی افزود: در اجرای این طرح ضربتی که با مشارکت و همکاری میدانی مأموران پلیس امنیت اقتصادی، مأموران پایگاه اطلاعاتی، یگان امداد، پاسگاه انتظامی خونسرخ، پاسگاه انتظامی گچین و عوامل کلانتری ۱۱ بندرعباس اجرا شد، ۲۰ محل دپوی سوخت قاچاق شناسایی، یک دستگاه کامیون حامل سوخت و ۱۸ خودروی شوتی توقیف شد.

این مقام ارشد انتظامی از سایر کشفیات به دست آمده در این طرح خبر داد و گفت: یک دستگاه خودرو لندکروز، انواع لوازم خانگی ،۲ هزار و ۳۵۲ عدد انواع نوشیدنی، ۱۰ دستگاه پمپ برقی، ۸ رأس دام قاچاق و مقداری مشروبات الکلی دست ساز و تجهیزات ماهواره کشف و یک کارگاه مشروبات الکلی نیز تخریب شد.

وی در ادامه بیان داشت: در این رابطه ۱۶۵ مخزن نگهداری سوخت قاچاق تخریب و ۹۶ هزار و ۵۰۰ لیتر گازوئیل کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اشاره به دستگیری ۷ نفر از عاملان قاچاق سوخت و کالا و دستگیری ۳۶ نفر اتباع بیگانه و ۱۲۳ نفر معتاد در این طرح، ارزش مالی کالا و سوخت‌های قاچاق کشف شده در این عملیات را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۲۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

سردار جاویدان با تاکید بر جدیت پلیس در اجرای مستمر طرح‌های پاک سازی مناطق آلوده و جرم خیز در مناطق مختلف استان، از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده و یا اطلاع از هرگونه دپو و یا قاچاق کالا، سوخت و مواد مخدر مراتب را از طریق سامانه تلفنی مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به پاک سازی محل و شناسایی و دستگیری مجرمان اقدام کنند.

کد خبر 6099688

دیگر خبرها

  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • برنامه ریزی برای صادرات ۳ میلیارد دلار کالا از مرز مهران به عراق
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات گمرکات کرمانشاه
  • رئیسی: از قیمت کالا‌ها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم / تورم روز به روز کاهشی می‌شود
  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان