Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@21:11:45 GMT

مبادی کالاهای ارزان و گران وارداتی

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۰۰۲۳

مبادی کالاهای ارزان و گران وارداتی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد، ارزیابی‌ها نشان می‌دهد، هر تن کالای وارداتی در بهار امسال ارزشی به‌طور میانگین نزدیک به ۸۴۶ دلار داشته است. بررسی ارزش مبادی عمده وارداتی ایران در این بازه زمانی نشان می‌دهد گران‌ترین کالاها در سه ماه بهار از فرانسه وارد ایران شده است. ارزش هر تن کالای وارداتی از فرانسه، ۱۹ هزار و ۳۳۳ دلار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزان‌ترین واردات ایران نیز از عمان صورت گرفته که ارزش هر تن کالای وارداتی از این کشور رقمی معادل ۲۹۸ دلار بوده است.  مبادی عمده وارداتی ایران

آمارهای رسمی نشان می‌دهد ۱۰ کشور نخست مبدا واردات ایران، سهم ۸۶ درصدی را از کل ارزش واردات در اختیار دارند. در مجموع نیز سهم ۲۰ کشور طرف معامله ایران ۹۴ درصد از کل ارزش واردات بوده است.

چین، بزرگ‌ترین صادرکننده کالا به ایران است که در سه ماهه امسال ۷۱۶ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۹۳۵ میلیون دلار به ایران صادر کرده است. هر تن کالای وارداتی از چین ارزشی معادل ۲ هزار و ۷۰۳ دلار دارد.

اماراتی‌ها نیز صادرکننده یک میلیون و ۹ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار به ایران هستند. ارزش هر تن کالای وارداتی از امارات، ۱۶۸۵ دلار است.

ترکیه نخستین صادرکننده همجوار با ایران است که در لیست عمده مبادی وارداتی قرار گرفته است. این کشور در مجموع سومین کشور عمده طرف معامله ایران محسوب می‌شود. ارزش کالاهای وارداتی از ترکیه در سه ماهه امسال ۸۱۵ میلیون دلار به ازای یک میلیون و ۵۳۸ هزار تن است. هر تن کالای وارداتی از ترکیه نیز ارزشی معادل ۵۳۰ دلار دارد.

هندی‌ها هم در بهار امسال چهارمین صادرکننده عمده کالا به ایران محسوب می‌شوند. این کشور صادرکننده ۷۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۵۲۹ میلیون دلار به ایران است. ارزش هر تن کالای وارداتی هندی نیز ۷۵۶ دلار است.  روسیه که به تازگی به جمع ۵ کشور عمده وارداتی پیوسته، در سه ماه امسال توانسته جایگاه پنجم را در اختیار بگیرد و یک میلیون و ۳۵۸ هزار تن کالا به ارزش ۴۲۱ میلیون دلار وارد ایران کند. ارزش هر تن کالای وارداتی از این کشور نیز ۳۰۴ دلار است.

ششمین مبدا واردات ایران نیز آلمان است. این کشور واردکننده ۴۰۶ هزار تن کالا به ارزش ۳۸۶ میلیون دلار است. ارزش واردات هر تن کالای وارداتی از آلمان در بهار امسال ۹۵۱ دلار بوده است.

هفتمین جایگاه عمده مبادی وارداتی مربوط به انگلیس است. این کشور اروپایی در سه ماهه امسال ۸۰۸ هزار تن کالا به ارزش ۲۷۹ میلیون دلار به ایران صادر کرده است. ارزیابی‌ها حکایت از آن دارد که ارزش هر تن کالای وارداتی از انگلیس معادل ۳۴۵ دلار بوده است.

هلند به‌عنوان هشتمین مبدا وارداتی ایران است که توانسته در سه ماه منتهی به خرداد امسال ۵۶۰ هزار تن کالا به ارزش ۱۹۶ میلیون دلار به ایران صادر کند. ارزش هر تن کالای وارداتی از هلند در این بازه زمانی معادل ۳۵۰ دلار بوده است.

ایتالیایی‌ها هم بهار امسال ۲۱۰ هزار تن کالا به ارزش ۱۴۹میلیون دلار به ایران صادر کرده‌اند. ارزش واردات هر تن کالا از این کشور در همین بازه زمانی ۷۱۰ دلار بوده است.

کره‌جنوبی به‌عنوان دهمین کشور طرف معامله ایران در سه ماه منتهی به خرداد امسال است. این کشور در مدت زمان مورد بررسی صادرکننده ۳۰ هزار تن کالا به ارزش ۱۱۰ میلیون دلار بوده که این ارقام نشان می‌دهد هر تن کالای وارداتی از این کشور به ایران ۳ هزار و ۶۶۷ دلار است.

برزیلی‌ها در بهار سال جاری در رده یازدهم کشورهای طرف معامله ایران قرار گرفته‌اند. این کشور صادرکننده ۳۰۵ هزار تن کالا به ارزش ۹۳ میلیون دلار است. ارزش واردات هر تن کالای برزیلی به ایران ۳۰۵ دلار است.

دوازدهمین کشور مبدا وارداتی ایران هم سوئیس است. این کشور ۴۰ هزار تن کالا به ارزش ۹۱ میلیون دلار به ایران صادر کرده است. ارزش واردات هر تن کالای سوئیسی به ایران ۲ هزار و ۲۷۵ دلار است.  عمان به‌عنوان مبدا سیزدهم واردات ایران محسوب می‌شود. در بهار امسال ۳۰۲ هزار تن کالا به ارزش ۹۰ میلیون دلار از این کشور به ایران وارد شده است. ارزش هر تن کالای وارداتی از عمان ۲۹۸ دلار است که کمترین ارزش را بین ۲۰ کشور در اختیار دارد.

سنگاپور چهاردهمین کشور طرف معامله ایران در سه ماهه امسال بوده که در این بازه زمانی ۱۹۰ هزار تن کالا به ارزش ۷۵ میلیون دلار به ایران صادر کرده است. ارزش واردات هر تن کالا به ایران نیز ۳۹۵ دلار است.

اما گران‌ترین واردات ایران از فرانسه است. کشوری که پانزدهمین مبدا وارداتی برای ایران محسوب می‌شود و در بهار امسال تنها سه هزار تن کالا به ایران صادر کرده است. اما ارزش این حجم کالا معادل ۵۸ میلیون دلار است. به عبارتی هر تن کالای وارداتی از فرانسه در بهار امسال ۱۹ هزار و ۳۳۳ دلار بوده است.

جایگاه شانزدهم کشورهای طرف معامله ایران، متعلق به اتریش است. این کشور در سه ماه منتهی به خرداد امسال توانسته ۷۵ هزار تن کالا به ارزش ۵۸ میلیون دلار را به ایران صادر کند. ارزش واردات هر تن کالای اتریشی در این بازه زمانی ۷۷۳ دلار است.

هفدهمین مبدا وارداتی ایران هم تایلند است. این کشور در بازه زمانی مورد بررسی ۹۳ هزار تن کالا به ارزش ۴۷ میلیون دلار به ایران صادر کرده است. ارزش هر تن کالای وارداتی از تایلند به ایران ۵۰۵ دلار است.  مالزی هم هجدهمین کشور طرف معامله ایران محسوب می‌شود که در بهار امسال توانسته ۳۳ هزار تن کالا به ارزش ۴۶ میلیون دلار به ایران صادر کند. ارزش هر تن کالای وارداتی از این کشور به ایران در بازه زمانی مورد بررسی ۱۳۹۴ دلار است.

نوزدهمین مبدا وارداتی ایران هم تایوان است. ۱۳ هزار تن کالا به ارزش ۴۲ میلیون دلار از این کشور به ایران صادر شده است. هر تن کالای وارداتی از تایوان به ایران ارزشی معادل ۳۲۳۱ دلار دارد.

پاکستان هم بیستمین کشور طرف معامله ایران است که در بهار امسال ۴۱ هزار تن کالا به ارزش ۳۸ میلیون دلار از این کشور به ایران وارد شده است. هر تن کالای وارداتی از پاکستان ارزش ۹۲۷ دلاری دارد.

پربیننده ترین پربازده‌ترین بازار ایران کجاست؟ راه‌اندازی بورس بین‌الملل تا دو ماه آینده دلار در کانال ۲۰هزار تومان باقی می‌ماند؟ قیمت لبنیات چرب‌تر شد! جدیدترین اقدام دولت برای تضمین بازگشت ارزهای صادراتی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واردات صادرات کالای تجاری ترانزیت کالا کالای ارزان قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت کشور طرف معامله ایران هزار تن کالا به ارزش کشور به ایران مبدا وارداتی ایران ایران محسوب می شود بازه زمانی سه ماهه امسال دلار بوده کالا به ایران بهار امسال واردات ایران مبدا واردات نشان می دهد سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رده‌بندی گران‌ترین قراردادهای تاریخ با ورزشکاران

به گزارش مارکا؛ لیونل مسی اگرچه چند سالی است که از بارسلونا جدا شده و به نظر هم نمی‌رسد که برای بازی به این تیم برگردد اما آخرین قراردادش با این تیم دارای رقمی بود که بعد از 6 سال همچنان به عنوان پرمنفعت‌ترین قرارداد ورزشی تاریخ برای یک بازیکن شناخته می‌شود.

به موجب قرارداد 5 ساله‌ای که مسی سال 2017 با خوسپ ماریا بارتومئو، رئیس وقت باشگاه بست، او صاحب درآمدی 674 میلیون دلاری شد که همچنان رده نخست نجومی‌ترین قرارداد تاریخ با یک ورزشکار است.

در رده دوم ورزشکاران دارای پرسودترین قراردادهای تاریخ، جان رام، گلف‌باز اسپانیایی قرار دارد که چند روز پیش با لیگ LIV آمریکا قراردادی به ارزش 520 میلیون دلار امضا کرد.

در این رده‌بندی، قرارداد 2 سال و نیمی کریستیانو رونالدو با تیم النصر عربستان که به موجب آن 518 میلیون دلار درآمد کسب می‌کند، رتبه سوم را دارد. او سال 2022 از منچستریونایتد به تیم شهر ریاض پیوست و زمینه‌ساز ورود گروهی دیگر از ستاره‌های فوتبال اروپا به شبه جزیره عربستان با قراردادهای نجومی دیگر شد.

رده‌بندی کامل گران‌ترین قراردادهای ثبت شده با ورزشکاران در طول تاریخ به شرح زیر است:

 

بازیکن

رقم قرارداد

رشته ورزشی

طرف قرارداد

مدت قرارداد

1

لیونل مسی

674 میلیون دلار

فوتبال

باشگاه بارسلونا

5 سال

2

جان رام

520 میلیون دلار

گلف

لیگ گلف LIV

نامشخص

3

کریستیانو رونالدو

518 میلیون دلار

فوتبال

باشگاه النصر

2.5 سال

4

پاتریک ماهومس

450 میلیون دلار

فوتبال آمریکایی

تیم کانزاس‌سیتی چیفس

10 سال

5

مایک تروت

427 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم لس‌آنجلس داجرز

12 سال

6

موکی بتس

365 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم لس‌آنجلس داجرز

12 سال

7

کانلو

365 میلیون دلار

بوکس

شبکه تلویزیونی DAZN

5 سال

8

آرون جاج

360 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم نیویورک یانکیز

9 سال

9

مانی ماچادو

350 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم سن‌دیه‌گو پادرس

11 سال

10

فرانسیسکو لیندور

341 میلیون دلار

بیس‌بال

تیم نیویورک متس

10 سال

 

دیگر خبرها

  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • رده‌بندی گران‌ترین قراردادهای تاریخ با ورزشکاران
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند